Tel: 022 - 67 51 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Commissariaat aanpak

Maak eens een afspraak voor vrijblijvend overleg omtrent commissariaat services voor uw organisatie. Market Mind is een commissariaat van de nieuwe generatie. Onze drijfveer bestaat niet alleen uit passief toezicht plegen maar wij begeleiden u graag naar goede resultaten en professionalisering van uw organisatie. Ongeacht of u als fabrikant, non-profit organisatie of zakelijke dienstverlener fungeert, u bent bij op het juiste adres voor een commissariaat.

Raad van Toezicht

Het is een groot verschil qua verantwoordelijkheid commissariaat op basis van een Raad van Toezicht of een Raad van Advies constructie. Grote ondernemingen zijn op basis van hun juridische structuur en omvang verplicht om een Raad van Toezicht bij de onderneming te betrekken. Deze wettelijke aansprakelijkheid ligt gevoelig bij commissarissen. Als organisatie wordt u bij Raad van Toezicht geconfronteerd met complexe formele procedures en hoge vergoedingen. Wij hebben met ons commissariaat geen ambities voor functies in de Raad van Toezicht.

Raad van Advies

Market Mind Consultants komt uit de hoek van business consultancy. Wij houden business reviews en sparren met ze over de business strategie en de organisatiestructuur. De link naar een commissariaat is hiermee snel gelegd. Onze consultants brengen veel knowhow en connecties met zich mee. Zie het commissariaat als toezichthouder maar ook als uw sparring partner voor Strategie & Business.

Wij houden toezicht met neutraliteit, klankborden en begeleiden de onderneming de goede richting op te krijgen, met verstandige beslissingen en effectief leiderschap. Dit doen wij meestal op basis van een Raad van Advies constructie waarbij we onderling met de DGA afspreken hoe we te werk gaan. De tijdbesteding en de kosten zullen veel lager uitvallen dan de vorm van Raad van Toezicht.

Vermogensbeheer met obligaties

Voor stichtingen en verenigingen werken wij dikwijls samen met De Vereenigde Effecten Compagnie voor degelijk vermogensbeheer. U wilt grote risico's vermijden en tegelijkertijd toch een rendement behalen dat hoger is dan op een spaarrekening. Veilig beleggen met zicht op een gezond rendement, dat is de missie. Met extra accenten op obligaties van kredietwaardige bedrijven of landen. Maak eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek.