Tel: 022 - 67 51 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Commissaris voor uw productie-onderneming

Bent u op zoek naar een commissariaat voor uw productiebedrijf? Market Mind Consultants geeft advies aan technische productie-ondernemingen. De consultants van Market Mind kunt u tevens inhuren voor commissariaat services op Raad van Advies basis. Zij nemen een koffer aan kennis en zakelijke connecties mee om toezicht te houden en u te begeleiden met professionalisering en groei.

Het is belangrijk voor een succesvolle samenwerking met een commissaris dat hij uw business goed begrijpt. Onze ervaring met producenten, engineers en Oil & Gas kan goed van pas komen bij klankbordgesprekken, business reviews en advies bij beslissingen. Versterk uw organisatie met een ervaren commissaris waar u op kunt bouwen. Hij stelt de juiste vragen ten behoeve van verstandige besluitvorming en draagt bij aan structuur, strategie en resultaten.

De commissaris is toezichthouder en draagt bij aan een goed resultaat. Dit betekent niet dat hij zich bemoeit met de dagelijkse operatie maar hij houdt toezicht en initieert met adviezen, tips, tools en zakelijke contacten. Met name producenten met stagnerende resultaten en reorganisatie plannen profiteren van de facilitering van onze commissarissen. Zij beschikken tevens over goede connecties voor groeikapitaal.

Bel me terug

Commissariaat voorbeelden: