Tel: 022 - 67 51 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Commissaris voor de IT

Bent u op zoek naar een commissariaat voor uw IT bedrijf? Market Mind Consultants geeft advies aan internetondernemingen, hardware fabrikanten, resellers, software ontwikkelaars. De consultants van Market Mind kunt u tevens inhuren voor commissariaat diensten op Raad van Advies basis. Ons team heeft veel internationale ervaring opgedaan in de IT bij multinationals zoals Xerox en Samsung. Zij nemen veel kennis en zakelijke contacten mee om u te begeleiden de juiste koers te varen.

Het is belangrijk voor een succesvolle samenwerking met een commissaris dat hij uw business goed en snel begrijpt. Onze uitgebreide ervaring met IT kan goed van pas komen bij business reviews en overleg omtrent beslissingen. Versterk uw organisatie met een gelouterde commissaris waar u op kunt bouwen. Hij stelt de juiste vragen op belangrijke momenten en draagt bij aan structuur, strategie en resultaten.

De commissaris is toezichthouder en draagt bij aan een goed resultaat. Dit betekent niet dat hij zich bemoeit met de dagelijkse operatie maar hij houdt toezicht en initieert met adviezen, kennis en zakelijke contacten. Met name IT bedrijven met stagnerende resultaten en change for growth plannen profiteren van de facilitering van onze commissarissen. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Commissariaat voorbeelden: