Tel: 022 - 67 51 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Commissaris voor uw drukkerij

Bent u op zoek naar een commissariaat voor uw drukkerij of uitgeverij? Market Mind Consultants geeft advies aan grafische ondernemingen. De adviseurs van Market Mind kunt u ook inhuren voor commissariaat diensten op Raad van Advies basis. Zij hebben veel internationale ervaring opgedaan bij multinationals zoals Xerox. Zij nemen veel kennis en connecties mee om toezicht te houden en u te begeleiden de juiste koers te varen.

Het is belangrijk voor een succesvolle samenwerking dat de commissaris uw business goed en snel begrijpt. Wij begrijpen uw continue drive om uw productiecapaciteit te optimaliseren en met verticale integratie uw dienstenportfolio uit te breiden. Onze uitgebreide ervaring met drukkerijen kunnen goed van pas komen bij een ondernemersklankbord, business reviews en overleg omtrent beslissingen. Versterk uw organisatie met een ervaren allround commissaris waar u op kunt bouwen. Hij stelt de juiste vragen op belangrijke momenten en draagt bij aan structuur, strategie en resultaten.

De commissaris is toezichthouder en draagt bij aan een goed resultaat. Dit betekent niet dat hij zich bemoeit met de dagelijkse operatie maar hij houdt toezicht en initieert met adviezen, tips, tools en zakelijke contacten. Met name drukkerijen met stagnerende resultaten en change for growth plannen profiteren van de facilitering van onze commissarissen. Zij beschikken tevens over goede connecties voor overcapaciteit en kostenbesparing.

Commissariaat voorbeelden: