Tel: 022 - 67 51 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Commissaris voor makelaars, aannemers en woningbouwverenigingen

Bent u op zoek naar een commissaris voor uw makelaardij, aannemerbedrijf of woningbouwvereniging? Market Mind Consultants beschikt over een commissariaat met twee vastgoed experts. De commissarissen hebben veel ervaring opgedaan in de vastgoed sector. Zij nemen veel kennis en zakelijke contacten mee om toezicht te houden op uw bedrijf en u te begeleiden de juiste koers te varen.

Het is belangrijk voor een succesvolle samenwerking met een commissaris dat hij uw business goed begrijpt. Onze uitgebreide ervaring met makelaars, aannemers en woningbouwverenigingen komen goed van pas bij klankbordgesprekken, business reviews en overleg omtrent beslissingen. Professionaliseer uw business met een door de wol geverfde commissaris waar u uw business op kunt bouwen. Hij stelt de juiste vragen op belangrijke momenten en draagt bij aan structuur, strategie en resultaten.

De commissaris is toezichthouder en draagt bij aan een goed resultaat. Dit betekent niet dat hij zich bemoeit met de dagelijkse operatie maar hij houdt toezicht en initieert met adviezen, tips, tools en zakelijke contacten. Met name groothandels met stagnerende resultaten en change for growth plannen bieden een interessante uitdaging voor onze commissarissen. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Commissariaat voorbeelden: